5 køkkenmaskiner du ikke vidste, at du manglede!

Køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet, og er på mange måder husets hjerte, da der bruges utallige timer i rummet. Derfor skal udstyret også være i orden, når du laver mad! Vi har samlet 5 af de fedeste køkkenmaskiner, du (måske) ikke vidste, du manglede – men helt sikkert ikke kan leve uden, når du først har fået dem ind i køkkenet.

Se alt køkkenudstyr

Hvorfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr?

Sætningen “du må aldrig gå ned på udstyr” gælder også i køkkenet. Med det rigtige køkkenudstyr har du alle forudsætningerne for at lave god mad. Selv hvis du ikke er ferm i et køkken, så gør det oplevelsen – og som regel også resultatet – meget bedre, når udstyret er i orden.

Har du en travl hverdag, gider du måske ikke bruge mange timer i køkkenet, og her er køkkenmaskiner din redning. Madlavningen bliver ikke kun sjovere men også en del lettere, da køkkenmaskinerne ofte gør madlavningsprocessen hurtigere.

Uanset om du er mesterkok eller bare gerne vil lave hurtig og enkel aftensmad, så er køkkenmaskiner et must, der gør madlavningen let som en leg.

Se alt køkkenudstyr

Se alle

Gør madlavningen nemmere og sjovere

De 5 køkkenmaskiner, vi har samlet, gør både madlavningen nemmere og sjovere. Du vil hurtigt opdage, at de bliver en uundværlig del af din madlavning.

Sous vide

Har du travlt men vil alligevel ikke gå på kompromis med kvaliteten i din madlavning? Sous viden er gaven, der bliver ved med at give til den travle kok. Det er en helt unik tilberedningsmetode, hvor du vakuumpakker dit kød, grøntsager eller fisk i en pose og sænker den ned i et vandbad over længere tid.

Her mørner og tilbereder sous vide-staven dit kød og andre retter, mens du kan fokusere på andre elementer i din madlavning. Det giver dig mulighed for at have gang i flere ting på én gang i køkkenet og tilberede kød og retter, der smelter på tungen.

Vaccum pakker

Vaccuum pakkere er uundværlige, hvis du vil tilberede din mad med sous vide. Desuden kan du forlænge holdbarheden på din mad, hvis du sætter det i vaccuum. Vaccum pakker fra Gastronoma kan både forsegle tørre og våde pakker og er særlig brugervenlig med sit fuldautomatiske kontrolpanel og kraftige sugeevne.


Tjek vores Sous Vide stav fra Gastronoma, der giver dig fuld kontrol over tilberedningen af din mad. Du kan endda kontrollere sous viden med en app, som du kan styre uanset, hvor du er.

Airfryer

En airfryer er en elektrisk maskine, der bruger varmluft til at skabe samme resultater som en frituregryde. Fordelen er dog, at du med en airfryer kan bruge minimal olie, eller endda helt undlade den. Airfryer fungerer nemlig på den måde, at varm luft hurtigt cirkulerer rundt og giver maden en sprød overflade med et saftigt indre.

Derfor er airfryeren et hit at have i køkkenet til, når du f.eks. skal lave pomfritter eller kylling, der skal have et sprødt skind. Skal du lave flere retter på én gang, så er Hot Air Fryer fra Nedis den perfekte løsning. Med sine to separate kurve kan du tilberede to madvarer med forskellige tilberedningskrav! 

Vil du have mere inspiration, så se hele vores udvalg af Airfryers og tilbehør.

Kompakt grill

en kompakte grill kan bruges til lidt af hvert. Har du lyst til lidt lækkert kød og grøntsager til aftensmad, kan den kompakte grill hurtigt og nemt tilberede det. Eller vil du lave en panini? Her er den kompakte grill også en sikker vinder. Med sin dobbeltsidede grilning, bliver din mad grillet på begge sider, og gør madlavningen lettere end nogensinde.

Se vores Kompakt Grill fra Nedis, der både har non-stick-riste, som er nemme at rengøre, samt et håndtag, der ikke bliver varmt.

Foodprocessor

En køkkenmaskine, der gennem mange årtier har gjort madlavningen i de danske hjem en del lettere, er foodprocessoren. Den kan bruges til alt, når det kommer til mad, da det hele er samlet i én maskine. Derfor er det et godt all-round redskab at have i køkkenet.

Se for eksempel vores Kompakt foodprocessorer fra Philips, der fungerer perfekt til en hektisk hverdag, og som kan klare selv de hårdeste ingredienser.

Se alle philips foodprocessore

Se alle