Philips GO sportshovedtelefoner – lydsporet til din aktive livsstil

Sportshovedtelefoner – din ultimative træningsmakker. For dig som går op i den aktive livsstil, er sportshovedtelefoner et must-have tilbehør. De er skabt til at følge dig i bevægelse og er designet til at være sved- og vandafvisende, så du kan træne uden bekymringer. Almindelige over-ear hovedtelefoner kan tage skade af fugt, men sportshovedtelefoner er konstrueret til at klare udfordringerne og levere lyd i høj kvalitet, uanset hvor intens din træning bliver.

Se alle sportshovedtelefoner

Oplev fremtidens træning med Philips GO-serien af sportshovedtelefoner. Disse hovedtelefoner er designet til at matche din aktive livsstil og er bygget til at holde. Med et solidt, sved- og vandafvisende design sikrer de, at du altid har adgang til dine yndlingsmelodier – selv under de mest intense træningspas.

Bliv klogere på vores brede sortiment og find de sportshovedtelefoner, der passer til din sporty livsstil. Med blot et enkelt klik kan du bestille dit nye par, og så er du på vej mod en optimal træningsoplevelse. En verden af højkvalitets lyd venter lige på den anden side af din skærm, og så er spørgsmålet bare – er du klar til at bringe dit træningspas til det næste lydniveau?

Se alle sportshovedtelefoner

Se alle

Find din perfekte pasform med Philips GO sportshovedtelefoner

Philips GO-serien af sportshovedtelefoner er skabt til at matche din unikke træningsstil. Uanset om du skal jogge en tur eller dyrke intens crossfit, så har de et sæt sportshovedtelefoner, der er skræddersyet til dine behov. Desuden er deres hovedtelefoner designet til at modstå både sved, vind og vand, hvilket gør det muligt for dig at koncentrere dig fuldt ud om din træning uden at skulle bekymre dig om dit udstyr.

Med Philips GO-serien af sportshovedtelefoner slipper du for hovedtelefoner, der giver øresmerter eller falder ud af ørene under træning. Philips in-ear hovedtelefoner leveres med en række ørepuder i forskellige størrelser, så du kan afprøve, hvad der passer bedst til dig og finde den pasform, der sikrer både optimal komfort og ydeevne. Og for dig der sætter komforten højt, så tilbyder deres on-ear headset afkølende ørepuder, der holder dine ører komfortable – selv under de mest intense træningssessioner.

Mærk roen ved en uforstyrret træning med Philips GO’s støjisolering

Træningen bliver en leg med Philips effektive støreduktion, som er designet til at minimere forstyrrelser – så du kan maksimere dit fokus. Uanset om du træner i et travlt fitnesscenter med larm og støj eller på en trafikeret gade i indre by, så giver den passive støjreduktion i Philips GO-serien af sportshovedtelefoner dig ro.

Du får nemlig mulighed for at forblive fokuseret og holde intensiteten oppe, når du er aktiv – fordi du kan lukke al larm og støj ude. Med Philips GO hovedtelefoner kan du altså tage din træning til nye højder, fordi sports hovedtelefonernes klare og kraftfulde lyd samt den pålidelige støjreduktion hjælper dig med at gå all in i din træning.

Maksimér din trænings komfort med Philips sporthovedtelefoner

Er du træt af sportshovedtelefoner, der ikke sidder ordentligt fast i ørerne? Eller som giver op, så snart du begynder at svede? Med Philips GO sportshovedtelefoner kan du slippe bekymringerne – for her går komfort og klar lyd hånd i hånd.

Vi tilbyder både trådløse in-ear, on-ear, og over-ear sportshovedtelefoner, som kan tilpasses til netop dine behov under træningen. Takket være vores udskiftelige gummiørepuder kan du sikre, at hovedtelefonerne sidder sikkert fast – uanset hvor vildt og hvor meget du bevæger dig under din træning.

De bløde vingespidser på vores in-ear headset sørger for en ekstra behagelig brugeroplevelse samt for en krystalklar lyd, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din træning uden at bekymre dig om ubehag og dårlig lyd.

Ønsker du at opnå endnu større træningskomfort? Prøv Philips over-ear hovedtelefoner. Sportshovedtelefonerne er garanteret til at maksimere din træningskomfort, fordi de er udstyret med aftagelige, afkølende ørepuder. Men hvordan ved du egentlig, om du skal vælge in-ear, over-ear, eller on-ear sportshovedtelefoner?

Du skal vælge in-ear sportshovedtelefoner, fordi…

 • In-ear hovedtelefoner er utroligt nemme at tage med overalt takket være deres små, lette og kompakte design.
 • In-ear hovedtelefoner er designet efter ørets form, hvilket sikrer en optimal pasform.
 • Velegnede til forskellige hverdagssituationer – herunder sport og motion.
 • Udforsk vores sortiment og opdag modeller med praktiske funktioner såsom ledningsbetjening med opkaldsknap.
 • Nogle modeller er udstyret med yderligere features som vandtæthed, trådløshed, en beskyttende højglansbelægning og smarte støjfiltre.

Du skal vælge over-ear sportshovedtelefoner, fordi…

 • Over-ear hovedtelefoner er designet til at omslutte øret helt, hvilket sikrer optimal lydkvalitet og komfort.
 • Over-ear hovedtelefoner forbedrer din daglige lytteoplevelse med rig lyd og maksimal komfort.
 • Du har muligheden for at lukke omverdenen ude og nyde din musik i fred. Du kan vælge modeller med støjreduktion – enten trådløse eller med ledning, alt efter dine behov.
 • Nogle modeller har praktiske funktioner som håndfri opkaldsknap, mikrofon og musikkontrol.
 • Over-ear hovedtelefoner er meget populære på markedet, fordi de giver en afslappet og behagelig lytteoplevelse.
 • De har store ørekopper og en lukket konstruktion, der giver en dyb og fordybende lydoplevelse.

Du skal vælge on-ear sportshovedtelefoner, fordi…

 • On-ear hovedtelefoner hviler komfortabelt på øret og leverer en kraftfuld lydkvalitet.
 • On-ear hovedtelefoner er den gyldne mellemvej. Deres mellemstore design giver et let og smart udseende, men bibeholder en forbedret komfort og lydkvalitet.
 • Du kan opdage smarte funktioner såsom håndfri opkaldsknap, mikrofon, musikkontrol og muligheden for at folde hovedtelefonerne sammen for nem transport.
 • On-ear hovedtelefoner er en ideel løsning for dem, der ønsker at få mest muligt ud af deres musikoplevelse. De er lette, fleksible og effektive, hvilket gør det muligt at nyde musik i høj kvalitet – uanset hvor du befinder dig.
 • On-ear hovedtelefoner sikrer maksimal komfort, men er samtidigt lette at have med dig fra A til B.

Dyk ned i et hav af hovedtelefoner fra Philips

Hos Butik24 er vi stolte af at tilbyde et bredt sortiment af hovedtelefoner. Uanset om du leder efter in-ear, on-ear eller over-ear modeller, har vi noget, der vil opfylde dine behov og overgå dine forventninger.

Vores produkter er designet med tanke på dig – vi stræber efter at levere en lydoplevelse af højeste kvalitet, uanset din livsstil eller dine behov.

Se alle hovedtelefoner

Se alle