kvinde cykler i træningscenter

Philips ActionFit 

Med Philips innovative produktlinje af sportshovedtelefoner, der er bygget til træning, opnår du bedre resultater i din træning. Alle hovedtelefonerne kan modstå sved, er vandafvisende og med de mange timers afspilningstid, der sikre at du ikke løber tør for musik midt i din træning. Læs mere om de forskellige produkter herunder, og bestil dit par i dag - så er du klar til træning i optimale omgivelser. 

Opnå bedre resultater i din træning

De forskellige produkter fra Philips ActionFit-serien er svend- og vandafvisende - hvilket sikrer en maksimal frihed under din træning. Uanset hvor hårdt du træner, bliver dine hovedtelefoner siddende, så du kan forblive fokuseret uden at skulle rette på dem. På in-ear hovedtelefonerne er der inkluderet ørepuder i forskellige størrelser (small, medium og large) , hvilket sikrer optimal pasform. På on-ear headsettet er der afkølende ørepuder, hvilket giver en kølende effekt, mens du træner.

 

Øg dit træningsfokus med den effektive støjisolering

Den effektive støjisolering sikrer at du kan holde koncentrationen under træningen uden at blive påvirket af lyde omkring dig. Hvis du skal yde ekstra, som kræver fokus, så er vores Philips sportshovedtelefoner det oplagte valg. Den passive støjreduktion blokerer for høje og pludselige lyde, og dermed slipper du for larm og i stedet kan koncentrere dig om træningen med din yndlingsplayliste.

 

Sikre og behagelige Philips ActionFit hovedtelefoner

De udskiftelige ørepuder i gummi sikrer og skaber den perfekte tætsiddende kontakt. Med bløde vingespidser under kanten af øret på de to in-ear headsets gør det ligeledes behageligt at høre musik og træne samtidig. Perfekt til dig, som vil have den bedste præstation ud af hver træning.

Vores over-ear sportshovedtelefoner fra Philips ActionFit-serien får også træningen til at være en leg. De aftagelige og afkølende ørepuder holder dig fokuseret, selv når det bliver varmt og pulsen stiger. Efter endt træning kan du nemt og hurtigt rengøre de aftagelige ørepuder, så de er klar til næste gang.

Philips TASN503BK/00

Træn smartere med disse trådløse in-ear Sportshovedtelefoner, der med indbygget pulsmåler hjælper dig med at få den bedste præstation ud af hver træning. Den kraftige lyd bringer din træning til nye højder. Hovedtelefonerne er vandtætte, så du kan træne i alt slags vejr!

 • Bløde vingespidser belagt med gummi. Sikkert og behageligt
 • Smart parring. Find automatisk din Bluetooth-enhed
 • Detaljeret lyd. God lyd. Effektiv passiv støjisolation.
 • Indbygget pulsmåler.
 • 6 timers afspilningstid ved overvågning
 • IPX5-vandtæt. Vandtæt og svedafvisende
 • Hurtig opladning. Oplad i 15 minutter, træn i 1 time mere

Philips TASH402BK/00

Trådløse over-ear sportshovedtelefoner, der giver dig mulighed for at slå personlige rekorder. Med 20 timers spilletid på en enkelt opladning, løber du ikke tør for musik under din træning. Ørepuderne er svedafvisende og giver samtidig en kølende effekt, som holder dig fokuseret, selv når det bliver varmt.

 • 20 timers spilletid
 • Afkølende ørepuder. Træn hårdt, forbliv kølig
 • Fladt foldedesign. Nem opbevaring
 • IPX4-vurdering af stænk-, sved- og vandfasthed
 • Indbygget mikrofon med fjernelse af ekko sikrer klar lyd
 • Smart parring. Find automatisk din Bluetooth-enhed

Se og lyt til udvalget af hovedtelefoner fra Philips

Se også resten af udvalget af Philips hovedtelefoner. Der er en model til ethvert behov – uanset om du er til in-ear, on-ear eller over-ear.