Den perfekte grillpande året rundt
Med en grillpande er du garanteret sprøde bøffer og lækre grillede grøntsager året rundt – uden at skulle tænde for grillen. Vores grillpander fra SCANPAN er alle belagte med den geniale non-stick overflade der gør, at hverken kød eller grøntsager hænger fast. Med traditionelle grillpander følger som oftest en hård opvask, hvor knofedt er en nødvendighed. Den traditionelle overflade på en grillpande får typisk mad og fedt til at sidde fast, selv hvis du steger med en masse fedtstof. Med en SCANPAN grillpande betyder den non-sticky overflade, at du nemt kan rengøre din pande uden besvær og samtidig ikke behøver bruge fedtstof.
Hvad er specielt ved en grillpande?
Det unikke ved en grillpande er, at rillerne på panden løfter bøfferne, så de ikke bliver stegt i deres eget fedt. På den måde bliver både bøffer, grøntsager og fisk stegt som på en grill, og du er garanteret den fantastiske konsistens og smag, der som oftest følger med grillet mad. Derudover er en grillpande unik ved, at varmen hurtigt fordeles på hele pandens overflade. Den jævnt fordelte varme betyder, at du let kan styre præcis, hvor meget din bøf skal have, hvor sprødt du vil have fiskens skind og hvor bløde dine grøntsager skal være.
Fordele ved grillpande fremfor alm. stegepande:
- Varmen fordeles jævnt på hele panden
- Holder længere på varmen end almindelig pande
- Kan placeres i ovnen ved 220 grader
Sidst, men ikke mindst, er du garanteret en pande, der holder længe, er nem at rengøre og giver din mad den lækre smag af grill, der bringer minder af sommer, sol og varme.