Philips Hue på badeværelset

Hvorfor skal du vælge Philips Hue belysning på badeværelset?

Har du tænkt over, hvor vigtigt lyset på dit badeværelse er? Måske du er heldig at have et vindue på dit badeværelse, der giver fint med lys på solrige dage i sommerhalvåret – eller også klarer du alle rutinerne foran spejlet i halvmørke eller kunstigt lys. Vindue eller ej, så er der rigtig mange eksempler på tidspunkter, hvor vi ikke får tilstrækkeligt med lys, eller den optimale type lys, på badeværelset.

Se alle Philips Hue

Det kan vi heldigvis gøre noget ved. Der er nemlig mulighed for at få lys, der både kan simulere dagslysets opkvikkende, klare skær, selv på badeværelser uden vindue, og som kan dæmpes og justeres til varmere nuancer, når du vil slappe af i badekarret uden blændende spotlys. Denne mulighed får du med de intelligente badeværelseslamper fra Philips Hue, der er specielt designet til badeværelsets fugtige miljø. Serien af badeværelsesbelysning indgår i samme system som alle dine øvrige Philips Hue produkter, så du får adgang til alle de smarte funktioner og styringsmuligheder, som du er vant til.

Hvide nuancer og farvet lys

Med mulighed for at vælge blandt spotlamper, loftslamper og væglamper, der gør sig perfekt over spejlet, kan du nemt finde de lamper, der passer til dit badeværelse. Imidlertid er den største fordel ved serien af Philips Hue badeværelseslamper, at de fås i to farveserier, så du som minimum får lys, der kan justeres mellem alle toner af varmt til køligt hvidt lys, og endda også kan vælge farvet lys oveni.

phillips hue på badeværelse

Ved at vælge intelligente lamper, der kan justeres i både lysstyrke og toner af varmt til koldt hvidt lys, er du altid sikret den optimale belysning til alle dine daglige rutiner. Det blåtonede hvide lys er ideelt til rutinerne foran spejlet, hvad end der skal lægges make-up, plukkes øjenbryn eller studses skæg. Når du er færdig, er det skønt at kunne skifte til varmere, dæmpede toner af hvidt eller farvet lys, der sætter en hyggelig stemning.

Se alle Phillips Hue

Se alle

Nem styring

Uanset om du vil justere blandt hvide nuancer eller sætte et farverigt tema til din hjemmespa, kan det gøres hurtigt og nemt. Du kan altid tilpasse lyset i Hue appen, og du kan også koble dine badeværelseslamper op til trådløse kontakter, der kan skifte mellem dine foretrukne lysindstillinger og hurtigt dæmpe eller skrue op for lysstyrken. Kontakterne kan du bruge som almindelig vægkontakt.

Kombinér med bevægelsessensor

Du kan også med fordel kombinere badeværelseslyset med en Hue bevægelsessensor. Det smarte her er, at du kan vælge forskellige lysindstillinger til at blive aktiveret på forskellige tidspunkter. Står du f.eks. op om natten, kan sensoren tænde lyset på helt svagt blus, så du ikke bliver blændet af skarpt spotlys.

En anden smart ting ved sensoren er også, at den altid sørger for at slukke lyset efter dig, når du er færdig på badeværelset. Registreres der ikke bevægelse, vil lyset slukke efter et tidsrum, du selv vælger. På denne måde er du garanteret en energieffektiv belysning på badeværelset. Se også: energioptimering med Philips Hue.

Se alle Philips Hue

Se alle